Katja Craeghs

Team Lisa

( Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)  | Lid van team: Lisa )

Mijn mama is op 24 november 2018 overleden ten gevolgen van ALS. Ze was erg sportief. Graag wil ik met mijn bijna 81 jarige vader en liefst een heel team in gedachte de mont-Ventoux bestrijden ter nagedachtenis van haar. Mijn papa, Willy Craeghs, en ik zijn alvast aan het trainen en hebben een weekje hoogte stage geboekt. Per persoon engageren we ons om 1500€ aan sponsoring op te halen. Doe jij met ons mee? Het doet ons enorm veel plezier haar te herinneren.

Onze scout en goede vriend Geert Vanchaze is op 11 februari 2017 op 45 jarige leeftijd overeden ten gevolgen van ALS. Ook Geert nemen we in gedachte mee. 

Activiteit: Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

20
13/03/2020
10:57

Anoniem

Bekijk alle

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland en ALS Liga België wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.