Consequenties Tour du ALS afgelast

07-04-2020 | 17:16

Het zijn rare, zware tijden. We leven mee met alle patiënten en hun naasten die nu in praktisch volledige quarantaine moeten leven. We denken ook aan alle mensen die nu worden geconfronteerd met het coronavirus en alle sociale gevolgen.

Een van de gevolgen is ook dat dit jaar Tour du ALS, zoals vele evenementen, helaas niet doorgaat. Wel kijken we of we op passende en creatieve wijze op 11 juni de eindopbrengst kunnen communiceren. Wij laten het weten als hierover meer bekend is. Er kan nog worden gedoneerd tot en met 10 juni waarna we de website zullen sluiten. Wat zijn we blij dat er nog steeds donaties binnen blijven komen de afgelopen dagen.

Ondertussen zijn we alweer druk bezig met de eerste voorbereidingen voor de editie van Tour du ALS in 2021. Op 1 juli openen we wederom de site zodat deelnemers zich kunnen aanmelden voor volgend jaar. Tour du ALS 2021 zal plaatsvinden op zondag 6 juni, onder voorbehoud van de te verlenen evenementenvergunning.

 

Vraag en antwoord

Zoals in onze vorige nieuwsbrief gemeld, zouden wij meer duidelijkheid geven over de consequenties nu de Tour du ALS is afgelast. Wij realiseren ons dat er veel vragen zijn. De belangrijkste vragen hebben we samengevat in een FAQ, bekijk deze hier. Lees deze aandachtig door en als je daarna nog vragen hebt, aarzel niet om contact op te nemen, bij voorkeur via mail: tda@ALS.be. Wij vragen de deelnemers om voor 1 mei een keuze te maken uit de drie mogelijkheden voor het inschrijfgeld. Zie meer informatie hierover in vraag 5 van de FAQ.

Voor nu: let op elkaar, stay safe!