Mont Ventoux Radio op 11 juni

11-06-2020 | 10:00

Als we niet naar Frankrijk kunnen afreizen, brengen we de Mont Ventoux toch naar Nederland? Dat dachten wij! Daarom zal Mont Ventoux Radio op donderdag 11 juni van 20.30 tot 22.30 uur live gaan en jij bent uitgenodigd om te luisteren. We kijken ernaar uit om op deze manier het Tour du ALS gevoel met elkaar te beleven.

 

Waar kan ik Mont Ventoux Radio luisteren?

A.s. donderdag van 20.30 tot 22.30 uur zal Mont Ventoux Radio live gaan, de uitzending kun je hier volgen. Ben je donderdagavond niet in de gelegenheid om mee te luisteren? Geen probleem! De uitzending is later via dezelfde link terug te luisteren. 

Luister Mont Ventoux Radio hier

 

Verzoekje aanvragen? 

Welk nummer doet jou denken aan Tour du ALS? Voorafgaand aan de radio uitzending kun je een verzoeknummer aanvragen:

  1. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06-39633072 óf e-mail naar montventouxradio@outlook.com
  2. Geef jouw verzoeknummer door en vertel waarom dit zo'n speciaal nummer voor jou is

Wij kijken uit naar jouw verzoeknummer!

 

Programma

Het programma is boordevol Tour du ALS. Je kunt live luisteren naar interviews, muziek en we blikken terug naar de afgelopen jaren. Het exacte programma geven we nog niet prijs, maar het belooft een sfeervolle avond te worden!

 

Post ontvangen?

Ben jij deelnemer, vrijwilliger, sponsor of vriend van Tour du ALS? Dan ontvang jij een dezer dagen een kleine verrassing in je brievenbus, maar let op: deze mag je pas open maken tijdens de uitzending van Mont Ventoux Radio.

 

We kijken ernaar uit om op deze manier het Tour du ALS gevoel met elkaar te beleven.