Deelnemers nieuwsbrief 30 juni

05-07-2021 | 09:12

Wat een prachtige opkomst tijdens de Tour du ALS-deelnemersbijeenkomst. Maar liefst 350 mensen hebben zaterdagochtend de live uitzending bijgewoond waarin de organisatoren van Tour du ALS iedereen hebben bijgepraat over het programma, de routes en het eindfeest na afloop van Tour du ALS. 

Ook werd zaterdag het Tour du ALS-tenue onthuld, een bijzonder moment. Zeker als je je bedenkt dat over iets meer dan twee maanden vele honderden Tour du ALS-deelnemers in dit tenue de Kale Berg beklimmen. Draag het tenue niet alleen op 11 september met trots, maar ook al tijdens jouw training voor Tour du ALS en stuur ons gerust foto’s en filmpjes! 

Voorbereiding
Tijdens de bijeenkomst kwam ook aan bod op welke manier je je als wielrenner, hardloper en wandelaar zo goed mogelijk kunt voorbereiden op de sportieve uitdaging die we met z’n allen aangaan. Het is geen overbodige luxe om alvast wat meters in de benen te krijgen, om blessures te voorkomen en de finish te halen. Want deelnemers van afgelopen editie weten: de tocht naar boven is pittig. Bereid je dus goed voor. Het zomerse weer nodigt gelukkig uit voor een rondje fietsen, rennen en wandelen.

De komende weken zullen we nog veel sportieve tips delen. Ook is het nog steeds mogelijk om deel te nemen aan een klimclinic in Limburg, daarover in deze nieuwsbrief meer informatie.

Promotie
En last but not least: blijf jouw deelname aan Tour du ALS onder de aandacht brengen en vraag om sponsoring. Benader de lokale krant met jouw verhaal, hang overal in de stad posters op, plaats een collectebus bij de ingang van jouw sportschool of organiseer een fondsenwervende actie. Er is zoveel mogelijk! Want uiteindelijk draait Tour du ALS om één ding: zoveel mogelijk geld ophalen voor levensreddend onderzoek naar de dodelijke spierziekte ALS. 

We wensen je heel veel succes in jouw voorbereiding en fondsenwerving, zet ‘m op! 

Terugblik deelnemersbijeenkomst

Op zaterdag 26 juni organiseerde Stichting ALS Nederland een digitale deelnemersbijeenkomst. De opkomst was erg groot, dank jullie wel voor jullie enthousiasme en betrokkenheid! Er is veel informatie gedeeld die jullie wellicht willen terugkijken en/of lezen. Op onze website kun je de video van de deelnemersbijeenkomst bekijken en uitgebreide de deelnemersinformatie doorlezen. Zo bereiden we ons allemaal zo goed mogelijk voor op Tour du ALS.

Bekijk hier de uitzending terug. 

Met trots presenteren we het Tour du ALS-tenue

VOOR DE BELGISCHE DEELNEMERS WORDEN DE TENUES MEEGENOMEN NAAR FRANKRIJK. ZIJ MOETEN DE TENUES DUS NIET OPPIKKEN IN NEDERLAND.

Tijdens de deelnemersbijeenkomst hebben wij het tenue onthuld welke gedragen wordt op 11 september. Deelnemers kunnen hun tenue ophalen op zaterdag 3 juli a.s. tussen 10.00 - 15.00 uur bij ROC Midden Nederland in Nieuwegein. Let op: per team zijn er pakketten gemaakt welke de teamcaptain op kan halen voor het héle team. Ook kunnen tenues na 3 juli in Den Haag worden opgehaald of op 9 september in Village du Depart.
 
LET OP! Deze mogelijkheid is er voor alle deelnemers die zich tot en met 6 juni jl. hebben ingeschreven. Alle deelnemers die zich na 6 juni hebben ingeschreven ontvangen hun tenue in Frankrijk.
 
 
 
 
 
Klimclinics
 
Om je te helpen zo goed mogelijk voorbereid aan de start van Tour du ALS te verschijnen, organiseren we de komende periode meerdere klimclinics. Deze unieke kans om al wat hoogtemeters in de benen te krijgen wil je niet missen! Meld je aan voor één van de clinics die de komende periode georganiseerd worden door Peter Beckers in Limburg.
 
De klimclinics staan gepland op de volgende data:
 
Zondag 18 juli
Zondag 15 augustus
Zondag 29 augustus
 
 
Promotiepakketten
 
Ook de Tour du ALS-flyers zijn klaar! Dat betekent dat we de promotiepakketten voor deelnemers van Tour du ALS kunnen vullen. Deze pakketten bevatten posters, flyers, een collectebus en een polsbandje. Wil je graag een gratis promotiepakket ontvangen? Stuur ons dan een mail naar info@tourduals.nl met jouw naam en het adres waar we het pakket naartoe kunnen sturen.