Vraag een promotiepakket aan

17-02-2022 | 11:44

De eerste Tour du ALS-promotiepakketten zijn vandaag verstuurd en vallen morgen op de mat bij deelnemers en vrijwilligers. In de pakketten zitten onder andere posters, flyers en collectebussen, die in eigen stad of dorp verspreid kunnen worden. Want hoe meer mensen we betrokken krijgen bij de strijd tegen ALS, hoe meer we voor patiënten kunnen betekenen.

Hoe leuk zou het zijn als Tour du ALS straks overal zichtbaar is: in winkels, op scholen, bij de kapper, in de huisartspraktijk en bij de sportvereniging. Wees niet bescheiden: ga flyeren op de markt en vertel over jouw deelname aan Tour du ALS. Stap bij jouw plaatselijke supermarkt naar binnen en vraag aan de filiaalmanager of je een Tour du ALS-poster bij de inzameling van statiegeldflessen mag ophangen. Vraag jouw kapper of je niet alleen een poster kunt ophangen, maar ook of je op de balie een collectebus mag neerzetten.

Neem je deel aan Tour du ALS en wil je ook graag een gratis promotiepakket ontvangen? Dat kan!

Ja, ik ontvang graag een promotiepakket

Tip: elke deelnemer heeft een eigen actiepagina. Daar vind je een unieke QR-code die mensen direct naar jouw actiepagina doorverwijzen. Print de QR-code en plak deze op de posters. Dan zamel je niet alleen geld in voor de strijd tegen ALS, maar schiet jouw persoonlijke teller ook omhoog.   

Heb je meer materialen nodig? Laat het ons weten! Of neem een kijkje in de Tour du ALS-webshop. Op onze promotiematerialenpagina vind je nog meer posters en flyers, maar ook banners voor sociale media en een promotiefilmpje die je met eigen achterban kunt delen.

Bekijk onze downloads

Uiteraard is het ook mogelijk om een promotiepakket te bestellen als je niet deelneemt aan Tour du ALS, maar de strijd tegen ALS wel steunt. Stuur dan een mailtje naar tda@als.be met jouw contactgegevens.

Veel succes alvast!

PS. Als je jouw posters op een mooie plek hebt opgehangen, stuur ons een foto, we houden van delen!