Posters Tour du ALS 2022 beschikbaar!

17-02-2022 | 11:47

Als je je nog niet hebt aangemeld: ga jij met ons deze uitdaging aan? 

Iedereen mag weten dat jij deelneemt aan Tour du ALS en de strijd tegen ALS steunt! Met jouw verhaal inspireer je anderen om ook in actie te komen voor het vinden van een oplossing voor de dodelijke spierziekte ALS. Hoe meer mensen we betrokken krijgen, hoe meer we voor ALS-patiënten en hun naasten kunnen betekenen. Het is daarom super belangrijk om het belang van de strijd tegen ALS bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen en hen te enthousiasmeren tot deelname of een donatie.

Tour du ALS kun je op heel veel manieren promoten. Vraag al jou contacten in WhatsApp om jouw deelname aan Tour du ALS te steunen met een donatie, vertel over jouw deelname op sociale media, hang overal in jouw stad of dorp campagneposters op en plaats een Tour du ALS-collectebus bij de ingang van jouw sportschool, kapper, supermarkt, bibliotheek, kantoor en favoriete restaurant.

Promoot Tour du ALS met posters in de stad
Hoe tof zou het zijn als Tour du ALS overal in het land zichtbaar is? Daar kunnen we nog voor de kerst samen voor zorgen. We hebben maar liefst 5 verschillende posters voor de 10e editie van Tour du ALS opgeleverd! Download & print jouw favoriete Tour du ALS-campagneposter en hang deze op in de supermarkt en bibliotheek, bij de huisarts en kapper, voor het raam, op school en in de kantine of lift bij jou op kantoor. Help je mee?

Ja, ik verspreid de Tour du ALS-posters in mijn stad

Promoot Tour du ALS op WhatsApp
Je kunt dit voorbeeld berichtje kopiëren, aanpassen en met jouw WhatsApp-contacten delen:

Komend jaar ga ik een grote sportieve uitdaging aan: op 9 juni 2022 beklim ik tijdens Tour du ALS de Mont Ventoux voor de strijd tegen de dodelijke spierziekte ALS. Jij kunt mijn strijd steunen met een donatie! De volledige opbrengst van Tour du ALS komt ten goede aan onderzoek naar het vinden van de oorzaak en behandeling van ALS. Help je mee? [link naar jouw actiepagina]

Heb je vragen?
Laat het ons weten! Je kunt jouw vraag mailen naar TDA@als.be.

We wensen je veel succes bij de voorbereiding op Tour du ALS.