Praktische informatie voor Belgische deelnemers

08-07-2021 | 08:59

Beste deelnemer

 

Hieronder kan je praktische informatie vinden voor Tour Du ALS.

1. Wij hebben jouw maat van tenue doorgegeven aan mijn Nederlandse collega’s. Zij zullen de tenues van alle Belgische deelnemers meenemen naar Frankrijk. Je hoeft dus niet naar Nederland te reizen om jouw tenue op te pikken.

2. Vanuit Breda kunnen de fietsen vervoerd worden naar Frankrijk. Het is belangrijk dat de fietsen voor 6 september in Breda afgeleverd worden. Als je geïnteresseerd bent om hier gebruik van te maken, stuur je best een mail naar tourduals@als.be

3. Nu de zomer in aantocht is, wil Tour Du ALS zich focussen op fondsenwerving. Graag willen wij jou aansporen om mee promotie te maken over de fondsenwerving. We hebben iedere deelnemer een mail gestuurd met de flyer en poster. Voel je vrij om deze af te drukken, uit te delen en op te hangen. (De poster is gemaakt door onze Nederlandse collega’s, dus je zal zien dat er verwezen wordt naar de Nederlandse website en naar Stichting ALS Nederland).

4. In Nederland worden er Klimclinics georganiseerd waar deelnemers zich kunnen voorbereiden op het klimmen van de Mont Ventoux. Meer informatie hierover kan je vinden op de website:
https://www.tourduals.be/nieuws/5139-klimclinics

 

Als je vragen hebt, mag je een mail sturen naar tourduals@als.be

Samen trappen wij ALS de wereld uit!